Aprilia
  BMW
  Cagiva
  Gilera
  Honda
  Yamaha
  Kawasaki
  Kymco
  Moto Guzzi
  Moto Morini
  Suzuki
  Universal
 
  Aprilia
  Honda
  Husqvarna
  Yamaha
  KTM
 
  Aprilia
  BMW
  Ducati
  Honda
  Yamaha
  Kawasaki
  MV
  Suzuki
  Triumph
 
  AX Roads
  Barossa
  Bombardier
  Honda
  Yamaha
  Kawasaki
  Kymco
  Linhai
  Polaris
  Polaris
  SMC
  SYM
  Suzuki
 

 

C E S T A - Super linija iz karbonskih vlaken
(SuperLine Carbon Fiber)

Dušilci zvoka iz CARBON FIBER "SuperLine" so narejeni da zadovoljijo potrebe končnih kupcev, omogočajo vam poosebljanje motorja brez predelav.

Dobite jih v veliki (104x132) in majhni ovalni (94x124) različicici, dušilci zvoka Marving »super linija« iz karbonskih vlaken so narejeni iz nerjavečega jekla AISI 304 z TIG in WIG  zvari, zunanje ohišje pa je iz karbonskih vlaken.

Vsak dušilec zvoka je DYNO TESTIRAN z glavnim dvigom vrtilnega momenta skozi krivuljo moči. Z enostavnim postopkom vam odstranljiv DB KILLER sistem omogoča predelavo dušilcev zvoka iz homologiranih v tekmovalne.

 

 

C E S T A - Super Linija Titanij
(SuperLine Titanium)

Dušilci zvoka iz TITANIUM "SuperLine" so narejeni da zadovoljijo potrebe končnih kupcev, omogočajo vam poosebljanje motorja brez predelav.

Dobite jih v veliki (104x132) in majhni ovalni (94x124) različicici, dušilci zvoka Marving "SuperLine" iz karbonskih vlaken so narejeni iz nerjavečega jekla AISI 304 z TIG in WIG  zvari, zunanje ohišje pa je iz titana.

Vsak dušilec zvoka je DYNO TESTIRAN z glavnim dvigom vrtilnega momenta skozi krivuljo moči. Z enostavnim postopkom vam odstranljiv DB KILLER sistem omogoča predelavo dušilcev zvoka iz homologiranih v tekmovalne.

 

 

C E S T A - Super Linija Aluminij
(SuperLine Aluminium)

Dušilci zvoka iz ALUMINIUM "SuperLine" so narejeni da zadovoljijo potrebe končnih kupcev, omogočajo vam poosebljanje motorja brez predelav.

Dobite jih v veliki (104x132) in majhni ovalni (94x124) različicici, dušilci zvoka Marving »Special linija« iz karbonskih vlaken so narejeni iz nerjavečega jekla AISI 304 z Tig in WIG  zvari, zunanje ohišje pa je iz aluminija.

Vsak dušilec zvoka je DYNO TESTIRAN z glavnim dvigom vrtilnega momenta skozi krivuljo moči. Z enostavnim postopkom vam odstranljiv DB KILLER sistem omogoča predelavo dušilcev zvoka iz homologiranih v tekmovalne.

 

 

C E S T A - Super Linija Povezovalnih Cevi
(SuperLine Connection Pipes)

Med najnovejšimi novosti v "SuperLine" se pojavljajo povezovalne cevi, na voljo za vrsto motorjev, ki nadomestijo katalizator/izenačevalne skupine.

Povezovalne cevi izboljšajo delovanje motorja brez tega da bi bilo potrebno predelati prvotne karakteristike, so narejene iz nerjavečega jekla  AISI 304 z TIG in MIG zvari.

 

 

C E S T A - Originalni cilindrični tipi rezervnih delov
(Original type spare parts Cylindrical)

"CYLINDRICAL" originalni deli so narejeni da zadovoljijo potrebe "Vintage"  motorističnih zanesenjakov.

Na voljo so za motorje od sedemdesetih naprej, v celoti so narejeni iz kromirane kovine ali črnega jekla z možnostjo aluminijaste prevleke, sledijo izgledu originalnih izpušnih sistemov.

"CYLINDRICAL" originalni deli so cilindrične oblike s premerom 100 mm in 114 mm.

 

 

C E S T A - Originalni tipi rezervnih delov Marvi
(Original type spare parts Marvi)

MARVI originalni deli so narejeni da zadovoljijo potrebe "Vintage"  motorističnih zanesenjakov.

Na voljo so za motorje od sedemdesetih naprej, v celoti so narejeni iz kromirane kovine ali črnega jekla, sledijo izgledu originalnih izpušnih sistemov tistega časa.

Marvi originalni deli so stožčaste oblike s premerom 100 mm.

 

 

C E S T A - Originalni tipi rezervnih delov Master
(Original type spare parts Master)

MASTER originalni deli so narejeni da zadovoljijo potrebe "Vintage"  motorističnih zanesenjakov.

Na voljo so za motorje od sedemdesetih naprej, v celoti so narejeni iz kromirane kovine ali črnega jekla, sledijo izgledu originalnih izpušnih sistemov.

Marvi originalni deli so pol stožčaste oblike pri stiku z razdelilnikom in stožčaste oblike na koncu s premerom 100 mm.

 

 

C E S T A - Originalni tipi rezervnih delov 4/1
(Original type spare parts 4/1)

Originalen tip 4/1 rezervnih delov  končnih izpušnih sistemov so narejeni da zadostijo potrebam "Vintage" motorističnih navdušencev.

Na voljo za motorje sedemdesetih, osemdesetih in devetdesetih, v celoti so narejeni iz kromirane kovine ali črnega jekla.

4/1 originalen tip rezervnih delov linija je proizvedena v verziji Master s pol stožčasto obliko dušilcev zvoka pri stiku z razdelilnikom in stožčasto na koncu s premerom 115 mm, v verziji RACING (tekmovalni) cilindrično model dušilca zvoka in s premerom 70 mm, verzija SUPERENDURANCE (super vzdržljivost) cilindrični model dušilca zvoka  iz aluminija s premerom 100 mm in verzija CYLINDRICAL (cilindrična) gre za cilindrični model dušilcev zvoka s premerom 114mm, lahko tudi z aluminijasto prevleko, odvisno od modela.

 

 

C E S T A - Originalni tipi rezervnih delov narejeni po meri
(Original type spare parts Custom)

CUSTOM (po meri) narejeni originalni rezervni deli  so narejeni da zadostijo potrebam motorističnih navdušencev nad unikatnimi motorji.

Dušilci zvoka in zaključni sistemi modela CUSTOM so v celoti narejeni iz kromirane kovine in ročno poliranega nerjavečega jekla AISI 304 .

CUSTOM linija se proizvaja v liniji LEGEND (legenda) iz kromiranega jekla cilindrične oblike s premerom 76 mm obrnjenim navzven in ravnim odrezom, verzija SILENCED (utišana) iz kromiranega jekla cilindrične oblike s premerom 89 mm z ožajočim se premerom 76 mm ter ravnim odrezom in DRAG PIPES (vlečne cevi) verzija iz nerjavečega jekla AISI 304, cilindrične oblike s premerom 50 mm ter ravnim odrezom, v dveh različnih dolžinah dolgi in kratki.

 

 

C E S T A - Maksi skuter
(Maxiscooter)

Končni dušilci zvoka in končni izpušni sistemi linije MAXISCOOTER so narejeni da zadovoljijo potrebe končnih kupcev, omogočajo vam enostavno poosebljanje motorja brez predelav.

Na voljo v cilindrični ali veliki ovalni obliki, so Marving MAXISCOOTER končni dušilci zvoka v celoti narejeni iz jekla AISI 304 z TIG in MIG zvari z zunanjim ohišjem iz aluminija ali titana in s snemljivim DB KILLER, ali iz barvanega jekla z mehaničnim notranjim zaklepom izpušnika na motorju kot pri originalih.

Linija MAXISCOOTER "maksi skuter" v tem trenutku še vedno raste.

 

 

O F F R O A D - Enduro / Kros / Motard
(Enduro / Cross / Motard)

Končni dušilci zvoka in končni izpušni sistemi linije "Enduro/Kros/Motard" so narejeni da zadovoljijo potrebe ljubiteljev terena. Enostaven za vgradnjo in brez potrebe po posebnih predpisih "Enduro/Kros/Motard"  izpušni sistemi se nagibajo k temu da imajo dvignjen vrtilni moment skozi krivuljo moči.

V celoti so narejeni iz nerjavečega jekla AISI 304 z Tig in MIG zvari, so na voljo v veliki in malo ovalni obliki z zunanjim ohišjem iz aluminija ali titana. Dobavljivi skupaj predpisano homologacijo, sledijo F.I.M. parametrom za tekmovalno uporabo med vsemi kategorijami.

Snemljiv DB KILLER sistem z enostavnim postopkom omogoča spremembo dušilcev zvoka iz homologiranih v dirkalne.

 

 

O F F R O A D - Amacal
(Amacal)

Končni dušilci zvoka linije AMACAL so narejeni tako da dopuščajo enostavne poosebitve enduro motorjev brez predelav.

V celoti so narejeni iz bele kromirane kovine z aluminijasto prevleko, AMACAL končni dušilci zvoka predstavljajo cilindrično obliko s premerom 100 mm in 114 mm.

Vse vrste so homologirane.

 

 

O F F R O A D - EDR linija
(EDR Line )

Dušilci zvoka iz linije EDR omogočajo prvi generaciji enduro motorjev enostavno poosebitev.

Narejeni si zato, da ustvarijo klasični izgled originalnih izpušnih sistemov.

EDR linija je v celoti narejena iz bele ali črne kromirane kovine z mehaničnim zaklepom izpušnika, ki skrbi za to da delovanje vašega motorja ostaja nespremenjeno.

 

 

ATV QUAD linija
(ATV QUAD Line )

Dušilci zvoka in zaključni izpušni sistemi za ATV QUAD so narejeni tako, da omogočajo enostavno poosebitev vašega  ATV QUAD-a brez predelav.

Izdelujejo se v ovalnim in okrogli obliki s premerom 100 mm verziji, Marving ATV QUAD izpušni sistemi so v celoti narejeni iz nerjavečega  AISI 304 jekla z TIG in MIG zvari in z znunanjim ohišjem iz aluminija.

Vsak dušilec zvoka je DYNO TESTIRAN z glavnim dvigom vrtilnega momenta skozi krivuljo moči. Z enostavnim postopkom vam odstranljiv DB KILLER sistem omogoča predelavo dušilcev zvoka iz homologiranih v tekmovalne.

 

041/200-811

WBC d.o.o.
Stična 127
1295 Ivančna Gorica
wbc@siol.net