Aprilia
  BMW
  Cagiva
  Gilera
  Honda
  Yamaha
  Kawasaki
  Kymco
  Moto Guzzi
  Moto Morini
  Suzuki
  Universal
 
  Aprilia
  Honda
  Husqvarna
  Yamaha
  KTM
 
  Aprilia
  BMW
  Ducati
  Honda
  Yamaha
  Kawasaki
  MV
  Suzuki
  Triumph
 
  AX Roads
  Barossa
  Bombardier
  Honda
  Yamaha
  Kawasaki
  Kymco
  Linhai
  Polaris
  Polaris
  SMC
  SYM
  Suzuki
 

 

ZASTOPSTVO ZA SLOVENIJO

WBC d.o.o.
Stična 127, 1295 Ivančna Gorica
Slovenija - Evropa

ID št. za DDV: SI77617967
Davčni zavezanec: DA
Matična št.: 1858149
Poslovni račun NLB: 02041-0253947551

GSM: ++386 (0) 41 200811
Faks: ++386 (0) 1 7878 326
E-pošta: wbc@siol.net

O PODJETJU MARVING

Marving je bil ustanovljen leta 1969. Čeprav je bilo podjetje ustanovljeno z namenom proizvodnje izpušnih sistemov za avtomobile, je Marving takoj spoznal pomembnost in potencial na področju dvokolesnikov, in se je zato da bi zadostil potrebam tega rastočega trga Marving hitro preusmeril v proizvodnjo izpušnih sistemov za motorje.

Ko je ta japonski fenomen maxibikov v sedemdesetih zajel Italijo, so se Marvingovi tehnični strokovnjaki posvetili modelu in proizvodnji izpušnih sistemov, ki bodo veljavna alternativa originalom.

Marving prototipi

V trenutku, ko se je le malo podjetij upalo spustiti v podobne investicije, je bil Marving eno izmed prvih podjetij, ki so pričela s proizvodnjo in distribucijo 4/1 zaključnih izpušnih sistemov in zahvaljujoč dobremu časovnemu vstopu na trg in visoki kvaliteti svojih proizvodov so postali vodeče podjetje na svojem področju v svetu.

 

Dyna test

TIG Varjenje Marving izpuhov

 

Nova tovarna

 

V osemdesetih je bilo, da bi lahko ustregli naraščajočemu povpraševanju, potrebno zgraditi novo in moderno tovarno, ki pa se je kasneje še širila dokler ni dosegla sedanjih dimenzij.

 

Podjetje Marving pokriva 6.900 kvadratnih metrov površine, pod njeno streho pa združuje tradicija, izkušnje in strast skupaj z nekaterimi najbolj modernimi stroji na tržišču in visoko strokovnimi tehničnimi strokovnjaki in delavci.

 

Računalniško oblikovanje izpuhov

Merjetnje koordinat izpuhov

 

Moč Marvinga leži tudi v zmožnosti  gradnje skozi leta in uporabo trdne politike, zelo visokega standarda in sposobnega prodajne službe, ki je vedno pripravljena da zadovolji potrebe svojih dvokolesnih  navdušencev in istočasno promovira visoko kvaliteto lastnega 100% italijanskega izdelka.

 

 

Od skrbnega preučevanja in proizvoda prototipa  do testiranja na superflow in vse do prodaje, si proizvodni krog sledi korak za korakom in se izvaja znotraj podjetja.

 

Marving se tudi danes tako kot trideset let nazaj posveča  proizvodnji kvalitetnih produktov z mešanjem globokega znanja s tega področja s pogledom v prihodnost; delitvi velike strasti do motorjev s svojimi končnimi kupci.

Pakiranje Marving izpuhov

MIG Varjenje Marvnig izpuhov

041/200-811

WBC d.o.o.
Stična 127
1295 Ivančna Gorica
wbc@siol.net